Eigen hersteldienst

Gerenommeerde merken

Echt vakmanschap

Makita gereedschap kopen

Wilt u professioneel Makita gereedschap kopen? Dan zit u goed bij Iliaens te Alken. Als Makita verdeler uit de omgeving van Hasselt bieden wij professioneel gereedschap van dit gerenommeerde Japanse merk aan. Makita staat wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogstaande producten en om de verfijnde technologieën die toegepast worden in haar apparatuur. Bovendien rekent u bij ons op professionele service en ontvangt u, indien gewenst, gedegen advies op maat.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Makita gereedschap kopen bij een speciaalzaak

Als u hoogwaardig Makita gereedschap wilt kopen, dan staan wij als verdeler in de omgeving van Hasselt voor u klaar. In het assortiment van dit topmerk vindt u onder andere boor- en breekhamers, boormachines, generatoren en compressoren, tuingereedschap en nog veel meer. Als u producten van dit merk aanschaft, bent u er zeker van dat u jarenlang probleemloos aan de slag kunt. Gaat er toch iets stuk? Ook dan staan wij voor u klaar! De vakkundige medewerkers van onze eigen hersteldienst nemen jouw apparaten snel onder handen zodat u meteen weer aan de slag kunt gaan. Bovendien schakelt u ons ook in als u bijvoorbeeld veiligheidssloten wilt laten plaatsen. Naast Makita verdeler zijn wij in regio Hasselt ook werkzaam als slotenmaker en inbraakspecialist.

Contacteer ons als u Makita gereedschap wilt kopen

Wilt u bij ons als Makita verdeler in de omgeving van Hasselt het gereedschap kopen dat u nodig heeft voor het uitvoeren van uw werkzaamheden? Wacht dan niet langer en neem meteen contact op met de deskundige medewerkers van Iliaens uit Alken en vraag meer informatie over de tools die u nodig heeft. U bereikt ons telefonisch via 011/48.04.20, stuurt een e-mail naar info@iliaens.be of vult het contactformulier in. Wij staan u als Makita verdeler graag te woord en geven gedegen advies op maat in de omgeving van Hasselt.

Share This