Iliaens investeert in revolutionair stockagesysteem

‘stockliften’ besparen tijd en mankracht (klik op de afbeelding om het artikel te lezen)

De testimonial van iliaens ging vandaag live als advertentie op sociale media.

Je kan de advertentie hier bekijken: https://fb.me/1KoIyselBWpRXxE

Bent u het ook beu dat u vaak naar meerdere winkels moet gaan om alles mee te hebben? Vindt u het ook een grote kost om uw werknemers naar 2 winkels te moeten sturen?

Dan bent u vermoedelijk nog nooit bij Iliaens geweest!

Bij Iliaens kan iedereen terecht voor een zeer brede waaier van diensten en producten. Dit zowel op professioneel als particulier vlak.
Zo kan u bij ons terecht voor al uw machines van heggenscharen tot waterpompen en van lasers tot schroef/boor machines. Ook onze grote diversiteit in producten is een grote troef zo hebben wij vele soorten lijmen, buizen, kabels, werkkleding en nog heel veel meer.

Heeft u maar 5 schroeven en 5 pluggen nodig en wilt u geen hele doos van 200 kopen? Geen probleem want bij Iliaens verkopen we dit ook in kleine hoeveelheden! Je hebt met andere woorden nog maar 1 winkel nodig, Iliaens… want ons vakmanschap is ons beste gereedschap!

Ook zijn wij al jaren gespecialiseerd in het verlenen van diensten dit omvat onderhoud ketels, sleutel en slotenmakerij, loodgieterij en een eigen hersteldienst voor machines.

Om u een goede dienstverlening te kunnen garanderen, zijn wij de eerste week van het bouwverlof (15 tot 19 juli) nog geopend van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:00u en op zaterdag 20 juli van 08:00 tot 12:00u.   We zijn gesloten van 22 Juli tot 4 augustus

Tot snel! Het Iliaens-team

Share This