Eigen hersteldienst

Gerenommeerde merken

Echt vakmanschap

STIHL tuingereedschap

Als u op zoek bent naar kwaliteitsvol STIHL tuingereedschap, dan bent u bij Iliaens te Alken aan het juiste adres. Als specialist in tuin- en werkgereedschap beschikken wij over een ruim aanbod aan duurzaam materiaal. Iedereen kan bij ons terecht en u rekent te allen tijde op uitstekende service. Indien gewenst, geven onze deskundige medewerkers u advies op maat over het materiaal dat u zoekt.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Probleemloos uw perceel onderhouden met STIHL tuingereedschap

Het maakt niet uit of u een hobbytuinier of een professional in de tuin- en groensector bent. U heeft hoe dan ook kwaliteitsvol materiaal nodig om uw werken probleemloos uit te voeren. Bent u van plan nieuw materiaal aan te schaffen? Dan doet u er goed aan om in de richting van het STIHL tuingereedschap te kijken. Het gereedschap van dit topmerk is duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Toch geen fan van dit merk? Dan vindt u bij Makita misschien wel wat u zoekt.

Schaf degelijk tuingereedschap aan

Wilt u STIHL tuingereedschap of ander tuingereedschap kopen? Dan zit u goed bij Iliaens te Alken. Ontdek het gereedschap dat wij aanbieden in onze online catalogen of bezoek onze winkel. U bekijkt of vergelijkt dan meteen al het gereedschap. Heeft u vragen op opmerkingen? Laat het ons weten door te bellen naar 011/48.04.20, door een e-mail te sturen naar info@iliaens.be of vul het contactformulier in.

Share This