Eigen hersteldienst

Gerenommeerde merken

Echt vakmanschap

Beroepskledij kopen in de omgeving van Hasselt

Voor bepaalde beroepen en werkzaamheden is speciale beroepskledij vereist, en deze koopt u bij Iliaens te Alken, in de omgeving van Hasselt. Wij verkopen niet alleen hoogwaardig tuin- en werkmateriaal; u vindt bij ons ook kledij en accessoires die u misschien nodig heeft voor het beoefenen van uw functie. Ontdek snel ons aanbod aan beroepskledij online of kom langs in onze winkel in Limburg.

https://www.blaklader.be/nl

 https://www.sievi.com/be

 https://www.delfan.be/

 https://sparcoteamwork.com/en/

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Werken in kwaliteitsvolle beroepskledij die u koopt bij ons nabij Hasselt

Wilt u uw werkzaamheden goed beschermd kunnen uitvoeren en bent u daarom bijvoorbeeld op zoek naar een werkoverall? Dan doet u er goed aan om bij ons in de omgeving van Hasselt, provincie Limburg, langs te komen voor het aanschaffen van duurzame beroepskledij. Deze werkkledij is speciaal ontwikkeld om het werken gemakkelijker en veiliger te maken. Voor bepaalde werkzaamheden is het soms ook verplicht om speciale kledij te dragen. Uiteraard zit u ook goed bij ons in Limburg als u, naast beroepskledij, hoogwaardige werk- of tuinmachines wilt aankopen. Laat ons gerust weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

Schaf kwaliteitsvolle beroepskledij aan

Voor de beste beroepskledij in de omgeving van Hasselt, is het aangeraden om een bezoek te brengen aan Iliaens in Alken, in de provincie Limburg. U vindt in ons assortiment aan kledij ongetwijfeld wat u nodig heeft. Bekijk ons kledingaanbod online of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Bel dan naar 011/48.04.20, stuur een e-mail naar info@iliaens.be of vul het contactformulier in.

Share This