Eigen hersteldienst

Gerenommeerde merken

Echt vakmanschap

Werkkledij in de omgeving van Hasselt

Bent u op zoek naar een plaats waar u hoogwaardige werkkledij kunt kopen in de omgeving van Hasselt, in de provincie Limburg? Dan zit u goed bij Iliaens in Alken. Wij bieden kwaliteitsvolle werkkledij aan voor zowel mannen als vrouwen, en dit van de beste merken zoals Blåkläder. U vindt in ons assortiment dus zeker wat u nodig heeft.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wij hebben de beste werkkledij in de omgeving van Hasselt

Modderige bouwplaatsen, extreme wekomgevingen, stof en vuil… dan is de juiste kledij natuurlijk vereist. Gelukkig vindt u bij Iliaens, in de omgeving van Hasselt, duurzame en kwaliteitsvolle werkkledij waarin uw werknemers comfortabel én beschermd aan de slag gaan. Deze werkkledij is speciaal ontwikkeld voor mensen die bouwen aan de toekomst. Wilt u op voorhand al een idee hebben welke werkkledij wij aanbieden in regio Limburg? Neem dan gerust een kijkje in onze online catalogen. Tevens vindt u in onze speciaalzaak in Limburg naast hoogwaardige werkkledij ook het beste gereedschap van de meest gerenommeerde merken, zoals Dewalt of STIHL. Na een bezoek aan onze winkel in de provincie Limburg, werkt u in de meest kwaliteitsvolle en veilige kledij.

Bekijk ons aanbod aan werkkledij

Voor kwaliteitsvolle werkkledij in de omgeving van Hasselt, zit u dus ongetwijfeld goed bij ons in Alken, in de provincie Limburg. Bekijk gerust het assortiment online of breng een bezoek aan onze winkel. Heeft u specifieke vragen over bepaalde kledij, zoals een werkoverall? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers via 011/48.04.20, via info@iliaens.be of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen graag en geven gedegen advies op maat van uw situatie. Tot binnenkort!

Share This