Verzekeringsmaatschappijen verplichten U onderhoud van uw CV-installatie


Gezien de verzekeringsmaatschappijen voor iedere schade, veroorzaakt door een waterlek of brand aan de CV-ketel, een onderzoek instelt naar de goede werking van dit toestel, willen wij u wijzen op de noodzaak om uw ketel te laten onderhouden.

Een gasketel moet om de 2 jaar onderhouden worden en een mazoutketel jaarlijks.

Om deze reden willen wij u in de mogelijkheid stellen om in te stappen in de formule die wij hebben uitgewerkt voor onze klanten.

Een jaarlijks onderhoud voor een mazoutketel kost € 120,00 en een 2-jaarlijks onderhoud voor een gasketel kost € 100,00, beide exclusief een vaste verplaatsingskost van € 15,00 exclusief BTW. Voor gebouwen vanaf 10 jaar mag aan 6% BTW gefactureerd worden.

Eventuele bijkomende herstellingen of het vervangen van wisselstukken worden afzonderlijk aangerekend. Het uurloon bedraagt € 45,00 exclusief BTW.

Indien u op dit voorstel in wenst te gaan, verzoeken wij u om ons formulier te downloaden , in te vullen en ons per mail (patrick@iliaens.be) of per post te bezorgen. Wij contacteren u dan om een afspraak te maken wanneer uw ketel een nieuw onderhoud nodig heeft.

Voor het eerstvolgende onderhoud geven wij u een eenmalige korting van 10% !

Share This