Begetube | vloerverwarming

Iliaens heeft reeds 15 jaar ervaring in het plaatsen van vloerverwarming op bedrukte folie en gebruiken daarvoor enkelehoogwaardig installatiemateriaal van BEGETUBE.

Begetube heeft een leidinggevende positie op de Belgische markt en heeft dit succes vooral te danken aan de goede samenwerking met de groothandel en de vakman.

Het volledige gamma van Begetube wordt gedekt door een 10-jarige systeemgarantie.

Begetube is een toonaangevend bedrijf in de verkoop van installatiemateriaal voor centrale verwarming en sanitair. Begetube engageert zich om kwalitatief hoogstaande producten aan te bieden voor nieuwbouw en renovatie o.a. kunststofbuizen geproduceerd door Fränkische Fränkische Rohrwerke.
Samen met partner Ivar, fabrikant van radiatorkranen, collectoren en koppelingen zoekt Begetube constant naar oplossingen die energiebesparend werken, het beste comfort bieden en voldoen aan de eisen van de meest moderne en gesofistikeerde CV- en sanitaire installaties.

Plaatsing met bedrukte PE-folie / tackersysteem

Dit is de goedkoopste manier om uw vloerverwarming te verwezenlijken. De isolatielaag wordt gevormd door een 4cm dikke polystyreenlaag ofwel door een gespoten PU-isolatie. Deze PU-laag dient meestal te worden geschuurd en geëgaliseerd om de vereiste vlakheid voor het aanbrengen van de PE-folie te bekomen. Op deze folie is een raster gedrukt met een maasbreedte van 5cm waardoor elk veelvoud van deze afstand als legafstand kan worden aangewend. Dit resulteert in een nagenoeg onbeperkte plaatsingsvrijheid waarbij de bevestiging van de buizen gebeurt door middel van tackerklemmen (prikbeugels) of met metalen klemmen.

Meer weten? Vraag hier meer informatie of surf naar vloerverwarming.begetube.com

Share This