Eigen hersteldienst

Gerenommeerde merken

Echt vakmanschap

STIHL verdeler in Limburg

Iliaens uit Alken is een professionele STIHL verdeler in Limburg waarbij u duurzaam en kwaliteitsvol gereedschap kunt kopen. Met het materiaal van dit gerenommeerde merk voert u probleemloos diverse werkzaamheden uit, zowel thuis tijdens een renovatieproject als op de werkvloer of in de tuin. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment en ontdek al het gereedschap dat u ons als STIHL verdeler in Limburg kunt kopen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Als STIHL verdeler in Limburg bieden wij een ruim aanbod aan

Zowel de doe-het-zelver als doorgewinterde vakman kan bij ons als professionele verdeler in Limburg STIHL gereedschap kopen van hoogwaardige kwaliteit. Dit topmerk produceert en verkoopt duurzaam tuingereedschap, waaronder kettingzagen, heggenscharen en bladblazers. Alles wat u nodig heeft voor het onderhouden van uw groenperceel, vindt u hier. Heeft u in het assortiment van STIHL toch niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan zeker eens het aanbod van Metabo of Dewalt. Bovendien kunt u ook bij onze eigen hersteldienst terecht voor onderhoud of reparatie van uw tuinmachines, uitgevoerd door ons vakkundig team.

Ontdek ons aanbod

Bent u benieuwd welk STIHL gereedschap u bij Iliaens als verdeler in Limburg kunt kopen? Bekijk dan ons assortiment online of breng een bezoek aan onze winkel in Alken. Onze medewerkers ontvangen u met een glimlach en geven gedegen advies op maat, zodat u met het juiste gereedschap naar huis gaat. Krijgt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 011/48.04.20, stuur een e-mail naar info@iliaens.be of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar!

Share This