Eigen hersteldienst

Gerenommeerde merken

Echt vakmanschap

Werkoverall kopen

Wilt u een duurzame werkoverall kopen tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding? Dan moet u bij Iliaens in Alken zijn. Wie bieden hoogwaardig werkmateriaal aan voor zowel de hobbyist als doorgewinterde vakman. Als u bijvoorbeeld in de bouw, de groenvoorziening, voedingsindustrie of agrarische sector werkt, is het aangeraden om een duurzame werkoverall te kopen die uw kledij beschermt.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Een beschermende werkoverall kopen

Voor beschermde werkoveralls van hoogwaardige zit u goed bij ons. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons een werkoverall kopen die u snel en eenvoudig aantrekt. Uiteraard voldoen de overalls aan de veiligheidsnormen en gaan zij voor langere tijd mee, ongeacht de arbeidsomstandigheden. Verder kunt u ook bij onze speciaalzaak voor gereedschap terecht voor bijvoorbeeld kwaliteitsvol tuingereedschap. Bekijk gerust onze verschillende catalogen.

Bescherm uw kleding met een werkoverall

Als u een werkoverall wilt kopen van uitstekende kwaliteit, kunt u probleemloos terecht bij Iliaens in Alken. In ons assortiment vindt u niet alleen duurzaam werkmateriaal, wij bieden ook werkoveralls aan die uw kleding bescherming tijdens uw werkzaamheden. Heeft u vragen voor ons? Bel dan naar 011/48.04.20, stuur een e-mail naar info@iliaens.be of vul het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst en vertellen u meer over onze verdere dienstverlening.

Share This