Eigen hersteldienst

Gerenommeerde merken

Echt vakmanschap

Fischer gereedschap

Voor duurzaam en kwaliteitsvol Fischer gereedschap, zit u goed bij Iliaens in Alken. Zowel doe-het-zelvers als aannemers en vakmannen vinden in het aanbod van Fischer ongetwijfeld het materiaal dat ze nodig hebben. Als u langkomt in onze speciaalzaak, kunt u rekenen op professioneel advies op maat van onze deskundige medewerkers. Zij geven u dan graag meer informatie over het Fischer gereedschap dat wij aanbieden.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Fischer gereedschap voor doe-het-zelvers én vakmannen

Topmerk Fischer biedt een ruim aanbod aan gereedschap aan. Van constructiepluggen tot elektra- en sanitairbevestigingen en van boren en beitels tot een schroevenassortiment: de kans is groot dat u bij dit merk vindt wat u zoekt. Kom dus gerust eens langs in onze speciaalzaak als u degelijk werkmateriaal en/of beroepskledij wilt kopen. Tevens bent u, indien nodig, ook steeds welkom bij onze eigen hersteldienst, waar ons vakkundig team dagelijks onderhoud en reparaties uitvoert.

Stel ons al uw vragen

Wilt u meer te weten komen over het gereedschap van Fischer? Dan geven de medewerkers van Iliaens in Alken u graag meer informatie. Bel naar 011/48.04.20, stuur een e-mail naar info@iliaens.be of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u voldoende geïnformeerd bent zodat u met het juiste materiaal aan de slag kunt gaan. U vindt ook meer informatie in onze online catalogen.

Share This