Eigen hersteldienst

Gerenommeerde merken

Echt vakmanschap

Werkmateriaal kopen

Wilt u nieuw werkmateriaal kopen waar u voor langere tijd mee aan de slag kunt gaan? Dan zit u goed bij Iliaens in Alken. In onze speciaalzaak vindt u kwaliteitsvol tuin- en werkgereedschap van de beste merken, maar u kunt hier ook terecht voor speciale werkkledij. Ontdek onze producten snel online of kom langs in onze winkel.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Duurzaam werkmateriaal kopen waar u jarenlang mee verder kunt

Als u nieuw materiaal gaat kopen, wilt u natuurlijk gegarandeerd zijn van hoogwaardige kwaliteit. Degelijk werkmateriaal is een investering en u wilt dit niet jaarlijks opnieuw moeten kopen. Wij bieden materiaal aan van gerenommeerde merken zoals Fischer en Makita. U kunt dus met een gerust hart werkmateriaal kopen bij ons. Bovendien beschikken wij over onze eigen hersteldienst waar u terecht kunt voor een snelle en professionele reparatie.

Schaf duurzaam materiaal aan

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde winkel waar u duurzaam en kwaliteitsvol werkmateriaal kunt kopen? Dan bent u bij Iliaens uit Alken aan het juiste adres. Neem online gerust een kijkje in de verschillende catalogussen en contacteer onze deskundige medewerkers als u vragen heeft. U bereikt ons door te bellen naar 011/48.04.20, door een e-mail te sturen naar info@iliaens.be of door het contactformulier in te vullen.

Share This