Eigen hersteldienst

Gerenommeerde merken

Echt vakmanschap

Tuingereedschap kopen

Als u van plan bent om tuingereedschap te kopen, wilt u natuurlijk wel gegarandeerd zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij Iliaens in Alken kunt u hiervan uitgaan. Als speciaalzaak bieden wij kwaliteitsvol werk- en tuigereedschap aan van gerenommeerde merken. Ontdek het aanbod online of breng een bezoek aan onze winkel. Wij zien u graag verschijnen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Hoogwaardig tuingereedschap kopen

Het maakt niet uit of u een hobbytuinier bent of een doorgewinterde vakman, bij ons kunt u al het tuingereedschap kopen dat u nodig heeft. Want als u beschikt over degelijk materiaal, is het halve werk al gedaan. Met ons materiaal werkt u snel en efficiënt in uw tuin of op uw groenperceel. Het is tevens mogelijk om bij ons meteen een werkoverall en ander degelijk werkmateriaal aan te schaffen. Bent u benieuwd hoe onze winkel eruitziet? Klik dan gerust eens door de foto’s op onze webshop om een eerste indruk op te doen.

Koop uw tuingereedschap bij een echte specialist

Wilt u tuingereedschap kopen bij een specialist met kennis van zaken? Dan zit u goed bij Iliaens in Alken. Heeft u vragen of krijgt u graag meer informatie over bepaald tuingereedschap dat u wilt kopen? Contacteer ons dan telefonisch via 011/48.04.20, stuur een e-mail naar info@iliaens.be of vul het contactformulier in.

Share This